I samarbete med världens bästa tillverkare av uppblåsbara hinder, har vi skapat 10 fantastiska utmaningar. Flera av de hinder som vi använder i evenemanget, är helt nya och har aldrig tidigare använts! Därför kan vi ännu inte publicera bilder på alla hinder. Du kan se några av dem här och få en idé om vad allt går ut på.

Hindren är namngivna efter några av pophistoriens mest populära låtar, men vi har inte döpt alla än… Vi behöver din hjälp. Följ med på Facebook och hjälp till med att namnge dem!

Start Me Up

Här börjar Gung-Ho!-festen!

Första hindret är inte det svåraste. Å andra sidan kan alla se dig här. Spring upp och glid ner utifrån din egen bästa förmåga. ”Start me up” fyller 158 kvadratmeter.

Thriller

Detta hinder är en flaskhals och tas snart bort från Gung-Ho! Det brukar nämligen bildas en enorm kö här. Vid många av våra evenemang har detta varit det sista hindret, själva huvudfinalen. I Danmark introducerade vi en helt ny huvudfinal med det mycket passande namnet: THE FINAL COUNTDOWN. Hindret är 36 meter långt och 8 meter högt.

Can I kick it?

Här får ordet bollspel en helt ny innebörd. Är det kanske jordens största boll? På banan stöter du på ett flertal bollar som är mer än 2 meter i diameter. Bilderna visar förra årets hinderbana. I år har vi gjort stora uppgraderingar av den.

Walking on the Moon

OK, här har ni den… världens största luftmadrass! 12 meter bred, 32 meter lång och 5 meter hög. Totalt täcker den 378 kvadratmeter och 1890 kubikmeter. Den hade varit pricken över i:et på alla gårdsfester!

Welcome to the Jungle

Det här är otroligt kul. Men eftersom det påminner om vårt hinder för huvudfinalen, har vi beslutat oss för att inte ta med det.

Day Tripper

Saker är inte alltid som de verkar, eller hur? Det stämmer i hög grad för detta hinder. Kan du komma förbi det genom att hoppa mellan hålen? Kan du skutta, hoppa eller studsa till andra sidan? Oavsett vad, skratta inte åt dina vänner om de faller. Det är mycket möjligt att du är nästa som trillar dit!

Born Slippy

Detta hinder ser kanske inte svårt ut, men skenet kan bedra. Du måste komma genom den första delen… OCH du ska måste även komma vidare. Lycka till!

The Labyrinth

Labyrinten följer inte med till årets evenemang. Vi tyckte den var för enkel och inte mycket till utmaning. Och utmaningar vill vi ha! Korrekt?

The Wall

Här slår många in i väggen, bokstavligen talat. Det finns få som klarar av hindret utan hjälp. Är du kanske en av dem som kan komma förbi det på egen hand? Kanske, men det är OK att få hjälp… Vi kunde lika gärna ha kallat det för With a little help from my friends”.

Beat It

Eftersom vi vill ha mångfald, har vi inte inkluderat Beat it – det påminner för mycket om banans första hinder.

Finish

Huvudfinalen är 36 meter lång, 8 meter hög och superskoj! När hindret är avklarat, kan du slappna av. Skryt över det som gick bra och skratta åt det som inte gick helt enligt planerna.

Exempel på en hinderbana

Installationerna kan variera eftersom vi anpassar hinderbanorna till de platser där loppen sker. Hinderbanorna kan vara olika på respektive Gung-Ho-evenemang.