Avtalsvillkor och regler för registrering över internet samt köp av biljetter till Gung-Ho! i Sverige:

Vi på Gung-Ho! vill att du får en bra kundupplevelse och känner dig trygg med att köpa din biljett via vår webbplats. Följande är en översikt av de avtals- och betalningsvillkor som gäller när du handlar via vår webbplats.

Har du frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Säkerhet och hälsa

Hälsan, säkerheten och välbefinnandet är viktiga faktorer för oss. Därför gör vi dig uppmärksam på att Gung-Ho! är ett 5 km långt motions- och hinderlopp. Det krävs en viss grad av fysisk aktivitet, oavsett om man väljer att gå eller springa. Har din läkare avrått dig från att delta i sådana aktiviteter, rekommenderar vi att du inte anmäler dig till loppet.

Gung-Ho! ansvarar inte för någon slags skada som deltagare ådrar sig under loppet. Gung-Ho! ansvarar inte för förlust eller skada av personlig utrustning och kläder. Slutligen ansvarar Gung-Ho! inte för handlingar som utförs av tredje parts, inklusive handlingar från andra deltagare och åskådare, före, under och efter loppet.

Information om fotografering, filmning och dess användning

När man deltar i ett Gung-Ho!-event, fotograferas och filmas man regelbundet, före, under och efter evenemanget. När du köper en biljett till Gung-Ho!, godkänner du att Gung-Ho! har tillåtelse till att använda bilder och filmer från före, under och efter evenemanget i marknadsföringsrelaterade sammanhang, t.ex. på Facebook eller Instagram.

Gung-Ho! samarbetar med professionella fotografer. Vid köp av biljett till Gung-Ho!-evenemanget, godkänner man att Gung-Ho! och den aktuella fotografen har rätt till att använda bilder och filmer från före, under och efter evenemanget.

Som fotograf måste du ha tillåtelse till att fotografera och filma för kommersiell eller offentlig användning. Detta gäller både före, under och efter evenemanget. Kontakta oss gärna för mer information och tillståndsansökan för detta. Som deltagare är det endast tillåtet att fotografera och filma för privat bruk.

Gung-Ho! tar inget ansvar för enskilda deltagares bilder eller filmer. Inte heller för användning och delning av sådant material. Vi uppmanar att alla behandlar sådant material med respekt och omtanke för andra.

Barn och ungdomar

Vår vägledande åldersgräns är 8–80 år. Barn som är yngre än 12 år, måste vara i sällskap med en vuxen under hela loppet. Dessutom rekommenderar vi att deltagarna bör vara minst 125 cm långa för att få största möjliga utbyte av våra hinder.

Integritetspolicy

Gung-Ho! inhämtar endast sådan information som krävs för att behandla registrering till ett av våra Gung-Ho!-evenemang. Information kommer aldrig vidarebefordras eller säljas till tredje part.

Betalning, priser och expeditionsavgift

Betalning för din medverkan dras från registrerat kreditkort inom 24 timmar från det att vi mottagit din anmälan.

Om inget annat anges, är alla priser inkl. moms samt andra avgifter som t.ex. tullskatt och mera. Du ser aktuella priser hos vår biljettleverantör.

Ångerrätt och återbetalning

Du kan inte ångra ditt köp av en Gung-Ho!-biljett. Därmed sker inte heller någon återbetalning. Gung-Ho! betraktas som en rekreations- och fritidsaktivitet. I och med det, omfattas inte evenemanget av de lagar för ångerrätt som normalt gäller vid köp över internet, se Lagen om konsumentavtal.
Med andra ord, återbetalas inga pengar när du har köpt din biljett. Såvida loppet inte ställs in.

Inställt eller senarelagt lopp

Om ett lopp ställs in och det inte utannonseras ett nytt datum för loppet, har du rätt till en återbetalning av biljetten. Observera att transaktions- och expeditionsavgifter återbetalas inte.
Om ett lopp skjuts upp, reserverar Gung-Ho! sig rätten till att senarelägga datum för genomförande med upp till 3 månader. Vid ändring av datum för genomförande, erbjuds du att delta i loppet på det nya datumet, men erbjuds inte återbetalning av biljetten.

Förbehåll för fel och brister

Gung-Ho! reserverar sig för eventuella fel och brister med hänsyn till priser, datum eller beskrivningar av evenemanget.

 

VI RESERVERAR OSS FÖR FÖRÄNDRINGAR AV OVANSTÅENDE VILLKOR

Runners at Gung-Ho! London West 2015

Betalningsvillkor

  1. Registrering och köp av biljetter till Gung-Ho! sker via ticketmaster.com
  2. Du kan inte få återbetalning av din biljett. Det är inte möjligt att spara biljetten till nästa år eller göra namnändringar för din registrering.
  3. Om en tävling ställs in på grund av oförutsägbara händelser, återlöses biljetterna inte. Gung-Ho förbehåller sig rätten till att hitta ett nytt datum för loppet.

   

  Kontaktinformation och kundtjänst

  Om du har frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att höra av dig.

  Basic Events Scandinavia
  Langebrogade 5
  1411 Köpenhamn
  Mail: gung-ho@basicevents.dk